دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 34 KB
تعداد صفحات : 41
بازدیدها : 1090
برچسبها : صنعت روغن نباتی
مبلغ : 4000 تومان
خرید این فایلبرای بررسی و تحلیل منتقدانه وضعیت موجود در صنعت روغن نباتی و ارائه راه حل مناسب ، آن را در قالب یک فرایند حل مسئله Problem solving process بررسی و درگامهای بعدی بر مبنای یک برنامه ریزی استراتژیک تجزیه و تحلیل مینمائیم .
با توجه به ماهیت کار و شرح خدمات تعریف شده می توان 5 قدم از 9 قدم حل مسئله را در این گزارش طی نمود و طی قدمهای بعدی به اراده و تصمیم مدیران و مسولان دارای قدرت اجرایی در صنعت روغن نباتی دارد لذا در این قسمت به بررسی قدم های پنجگانه مذکور پرداخته و رهیافت های مؤثر برای بهبود از وضعیت موجود را ارائه خواهیم نمود.
قدم اول : تعیین مسئله
تعریف مسئله در این پروژه از سوی مدیریت شرکت نوسازی با هدف بهبود وضعیت موجود در صنعت روغن نباتی مطرح گردیده است بدین معنی که مدیریت مذکور سعی دارد تا با مطالعه وضعیت صنعت مورد بحث ضمن شناخت و عارضه یابی برنامه ریزی اجرایی لازم را با توجه به ابزار و امکانات موجود در شرکت نوسازی صنایع در جهت ارتقاء صنعت روغن نباتی در کشور انجام دهد. آنچه که مورد بحث در این پروژه می باشد شناخت راه حل های توسعه و بهبود با توجه به وضعیت موجود می باشد. همانطور که در مباحث قبلی نیز بدان اشاره گردید عمده مشکل صنعت روغن نباتی کشور تامین ماده اولیه مورد نیاز می باشد که به دو صورت دانه روغنی در درجه اول و روغن خام در درجه دوم طرح گردید. بنابراین با درک بهتر از آنچه که در پروژه به عنوان مشکل و مسئله تعریف می شود می توان در قدمهای بعدی برای جمع آوری اطلاعات و همچنین بررسی استراتژی ها روشن تر و مشخص تر عمل کرد.
مدیریت این حلقه از زنجیره تامین را انجمن صنفی صنایع روغن نباتی و یا وزارت صنایع و معادن می توانند به عهده داشته باشند که بر اساس واقعیتهای موجود اولویت با انجمن صنفی صنایع روغن نباتی می باشد که ارتباط روشن تر و بهتری با مجموعه کارخانجات تولید روغن نباتی کشور داشته و از این طریق می تواند برنامه های مورد نظر را راحت تر و سریعتر اجرا کند. البته همان طور که مشخص است لازمه این کار در اختیار داشتن ابزارهای مورد نیاز می باشد که طبیعتاً انجمن صنفی صنایع روغن نباتی در شرایط فعلی از آن برخوردار نیست. بنابراین برای اجرای این راه کار باید امکانات لازم از طریق کارخانجات در درجه اول و دولت در درجه دوم در اختیار این مجموعه قرار گیرد.این انجمن از طریق مشارکت با واحدهای تحقیق و توسعه کارخانه ها و بهره گیری از اطلاعات مربوط به واحدهای کنترل کیفیت آنها و همچنین استفاده پروژه ای از امکانات شرکت توسعه کشت دانه های روغنی کار تحقیق و توسعه نیز انجام دهد و محصولی با کیفیت مناسب در اختیار توزیع کنندگان قرار دهد.
...
در ادامه ابتدا به بررسی و تشریح استراتژی مذکور پرداخته (با اولویت استراتژی ادغام عمودی) و سپس برنامه عملیاتی مربوط به استراتژی مورد نظر ارائه می گردد.
همانطور که قبلاً نیز عنوان گردید در این استراتژی سازمان در پی تکمیل زنجیره تامین از ابتدا تا انتها می باشد.( شایان ذکر است که در این پروژه سازمان مورد نظر کل صنعت روغن نباتی می باشد که به عنوان یک واحد تجاری استراتژیک مورد بحث قرار می گیرد). در حال حاضر کارخانجات تصفیه روغن نباتی به سه صورت روغن خام مورد نیاز را تهیه می کنند. روش اول خرید دانه های روغنی تولید شده در داخل کشور می باشد بدین صورت که دانه های روغنی از طرف شرکت توسعه کشت دانه های روغنی در اختیار این کارخانجات قرار گرفته و آنها پس از روغن کشی از دانه ها و تبدیل به روغن خام از آن در خط تولید استفاده می کنند. دومین راه تامین روغن نباتی استفاده از دانه های روغنی وارداتی می باشد که عمدئاً شامل دانه روغنی سویا می شود. بدین معنی که دانه روغنی سویا از راه های مختلف و با مجوزهای وزارت بازرگانی توسط عوامل اجرایی مختلف از جمله انجمن صنایع روغن کشی، وزارت جهاد کشاورزی شرکت توسعه کشت دانه های روغنی و ... وارد شده و در اختیار کارخانجات روغن کشی و تصفیه روغن قرار می گیرد تا پس از روغن کشی در خط تصفیه روغن مورد استفاده قرار گیرد.
...
خرید و دانلود آنی فایل